8323 Bunda Miranda modrá

Bunda Miranda je elegantní a stylový výrobek, který nabízí nejen teplý komfort, ale také sofistikovaný vzhled. Je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu s prošíváním, což zajišťuje odolnost a dlouhou životnost bundy.

Bunda je vybavena kvalitním zipem, který slouží jako hlavní uzavírací mechanismus. Zip je snadno ovladatelný a umožňuje pohodlné a rychlé oblékání a svlékání bundy.

Jako praktický prvek má bunda Miranda kapsy, které jsou umístěny na vhodných místech. Tyto kapsy poskytují dostatek prostoru pro uschování drobných předmětů, jako jsou klíče, mobilní telefon nebo peněženka. Kapsy jsou praktické, bezpečné a přístupné.

Hlavní estetický prvek bundy Miranda je kapuce s umělou kožešinou. Kapuce je navržena tak, aby poskytovala ochranu před větrem a chladem a zároveň přidávala bundě luxusní a elegantní vzhled. Umělá kožešina na kapuci je měkká, hřejivá a dodává bundě sofistikovaný nádech.

Bunda Miranda je ideální volbou pro ty, kteří chtějí kombinovat styl s funkcionalitou. Díky materiálu proševy, kvalitnímu zipu, praktickým kapsám a kapuci s umělou kožešinou poskytuje tato bunda nejen teplo a ochranu před počasím, ale také elegantní a sofistikovaný vzhled pro každou příležitost.

Velikost
Barva
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Úprava na míru ?
Možnosti doručení
Ušijeme za 5 - 15 dní Ušijeme za 5 - 15 dní Ušijeme za 5 - 15 dní Ušijeme za 5 - 15 dní Ušijeme za 5 - 15 dní Ušijeme za 5 - 15 dní Ušijeme za 5 - 15 dní Ušijeme za 5 - 15 dní Ušijeme za 5 - 15 dní Ušijeme za 5 - 15 dní Zvolte variantu
Značka: Tolmea
5 795 Kč 4 789,26 Kč bez DPH
Kategorie: Dámské bundy
Záruka: 2 roky
Materiálové složení: 100 % polyester
8323 Bunda Miranda o352 modrá (3)
Úprava na míru
Velikost Délka
36-54 100

 

Materiálové složení: 100 % polyester

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu