4724 Šaty Florence korálová

Tyto letní vzorované šaty jsou ideální volbou pro ženy, které hledají elegantní a pohodlný kousek do svého šatníku. Šaty Florence jsou vyrobeny z kvalitního 100 % polyesteru, což zajišťuje, že jsou lehké, pohodlné a snadno se udržují.
Tento model šatů se vyznačuje krásně zdůrazněnou siluetou. Střih v pase je přiléhavý, což podtrhuje vaši postavu, a následně se šaty rozšiřují přes boky do volánů, které jsou vzadu prodloužené, což přidává šatům eleganci a pohyb.
Šaty Florence jsou vhodné pro různé příležitosti. Můžete je nosit do práce, na dovolenou nebo na menší společenské události. S jejich univerzálním stylem je můžete snadno zkombinovat s různými doplňky a obuví podle vašeho vkusu.
Nabízíme tyto šaty ve velikostech od 36 do 46, aby vyhovovaly různým postavám. Důležité je, že naše šaty Florence jsou navrhovány a šity s ohledem na kvalitu a vaše pohodlí. Přidejte tyto půvabné šaty do svého šatníku a budete vypadat skvěle ve všech příležitostech.

Velikost
Barva
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Úprava na míru ?
Možnosti doručení
Ušijeme za 5 - 15 dní Ušijeme za 5 - 15 dní Ušijeme za 5 - 15 dní Ušijeme za 5 - 15 dní Ušijeme za 5 - 15 dní Ušijeme za 5 - 15 dní Zvolte variantu
Značka: Tolmea
2 195 Kč 1 814,05 Kč bez DPH
Kategorie: Krátký rukáv
Záruka: 2 roky
Materiálové složení: 100 % polyester
4724 Šaty Florence 57 (1)
Novinka Úprava na míru
Velikost Délka
36-46 108

 

Materiálové složení: 100 % polyester

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu