8023 Vesta Amanda grafitová

Vesta Amanda je výrobek, který nabízí pohodlí a teplo ve chladných podmínkách. Je vyrobena z teplého materiálu, který udržuje teplo a zajišťuje ochranu před nepříznivým počasím. Materiál je prošitý, což zvyšuje odolnost vesty a zajišťuje rovnoměrné rozložení tepla.
Vesta je vybavena praktickými kapsami na boku, které poskytují dostatek místa pro uschování různých drobností, jako jsou klíče, mobilní telefon nebo peněženka. Tyto kapsy jsou navrženy tak, aby se v nich předměty neztratily a byly snadno přístupné.
Jako hlavní uzavírací mechanismus je vesta vybavena zipem, který umožňuje snadné a rychlé oblékání a svlékání. Zip je spolehlivý a snadno ovladatelný.
Kromě toho je vesta vybavena praktickou kapucí, která poskytuje další ochranu před větrem a chladem. Kapuce je nastavitelná, což umožňuje přizpůsobení podle individuálních potřeb a preferencí.
Dalším významným prvkem jsou zipy na boku vesty.
Vesta Amanda je tedy ideálním společníkem pro chladné počasí, který kombinuje  pohodlí teplého materiálu, kapsy na boku pro praktičnost, zip pro snadné oblékání, kapuci proti nepřívětivému počasí.

Velikost
Barva
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Úprava na míru ?
Možnosti doručení
Ušijeme za 5 - 15 dní Ušijeme za 5 - 15 dní Ušijeme za 5 - 15 dní Ušijeme za 5 - 15 dní Ušijeme za 5 - 15 dní Ušijeme za 5 - 15 dní Ušijeme za 5 - 15 dní Ušijeme za 5 - 15 dní Ušijeme za 5 - 15 dní Ušijeme za 5 - 15 dní Zvolte variantu
Značka: Tolmea
4 495 Kč 3 714,88 Kč bez DPH
Kategorie: Vesty
Záruka: 2 roky
Materiálové složení: 100 % polyester
8023 Vesta Amanda grafitová
Úprava na míru
Velikost Délka
36-50 100
52-54 100

 

Materiálové složení: 100 % polyester

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu